مواد لازم :
بیسکویت : ۲۰۰ گرم ( من از ساقه طلائی مینو استفاده کردم )
پنیر خامه ای : ۲۰۰ گرم ( از پنیر خامه ای کاله استفاده کردم )
خامه : ۲۰۰ گرم
کره : ۱۰۰ گرم
وانیل : ۱ قاشق چایخوری
شکر : نصف لیوان ( ترجیح می دادم کمی شیرین تر باشه پس سه چهارم لیوان شکر ریختم )
پودر ژله آناناس : ۱ بسته
آب جوش : ۴ قاشق غذاخوری
یخ : ۴ حبه
ژله آلبالو : ۱ بسته
آبجوش : ۱ لیوان
یخ : ۸ حبه
کمپوت آناناس : برای تزئین
مروارید های خوراکی برای تزئین
طرز تهیه :
دوست داشتم چیز کیکم گرد باشه بخاطر همین یه ظرف با قطر تقریبا” ۲۰ سانتیمتر انتخاب کردم و داخلش دو لایه سلفون پهن کردم حتما” دو لایه باشه چون اگه یکی پاره شد بتونی رو دومی حساب وا کنی .
در مورد انتخاب ظرفتون دقت کنید , ظرفی انتخاب کنید که قطر بالا و پایین ظرف یکسان باشه مثل یکی از دوستام کاسه انتخاب نکنید .
بیسکویت رو با دست کمی خرد کرده بعد آسیاب کنید.
بیسکویت ها رو با کره مخلوط کنید ( کره رو بیرون از یخچال قرار بدین تا کاملا” نرم بشه ) خوب حالا یه مخلوط خمیری دارید , داخل قالب ریخته و با ته لیوان صافش کنید . بعد بذارید داخل فریزر و شروع کنید به آماده کردن مخلوط پنیر .
پنیر خامه ای و شکر و وانیل رو خوب بزنید بعد خامه رو اضافه کنید .
ژله آناناس رو با ۴ قاشق آبجوش مخلوط کنید. بعد بمدت ۳۰ ثانیه بذارید داخل مکرو ( قدرت ۱۰۰ ) و مجددا” هم بزنید تا پودر ژله کاملا” حل بشه بعد توش ۴ حبه یخ بریزید .
نکته : دقت کنید پودر ژله کاملا” در آب جوش حل بشه و گرنه بعدا” دونه های ژله رو حس خواهید کرد .
ژله رو به پنیر اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم .
نکته : مواد رو کاملا” مخلوط کنید اگه همزن دارید بهتره از اون استفاده کنید , بدلیل استفاده از ژله اگه خوب مخلوط نشه ممکنه یه قسمتی کمتر ژله داشته باشه و چیز کیکمون خوب نبنده .
قالب رو از فریزر در می آریم و مخلوط رو داخل قالب می ریزیم و صافش می کنیم و می ذاریم داخل یخچال که ببنده.
ژله آلبالو رو با یه لیوان آبجوش مخلوط می کنیم . بعد ۸ حبه یخ بریزید .بعد از اینکه چیز کیکمون کاملا” بست ژله آلبالو رو روش می ریزیم و دوباره می ذاریم داخل یخچال تا کاملا” ببنده .
از قالب جدا کردن چیز کیکمون خیلی راحته . لبه های سلفون رو بگیرید و آروم بکشید بیرون فکر کنم بقیه رو از طریق عکس ها دنبال کنید بهتره .
بعد چیز کیک اشتهابرانگیز رو با آناناس و مروارید های خوراکی تزئین کنید .
نکته : این چیز کیک رو می تونید با قالب های ژله هم درست کنید در اینصورت اول باید ژله رو بریزید و بذارید ببنده بعد مخلوط پنیر رو بریزید و مجددا” بذارید ببنده بعد مخلوط بیسکویت و کره ( ولی دیگه نمی نشه مخلوط بیسکویت و کره رو حسابی فشار دارد تا کاملا” بهم بچسبن چون لایه های زیری خراب می شن).
طرز تهیه چیز کیک شکلاتی
مواد لازم
بیسکوییت شکلاتی ۲۵۰ گرم
پودر قند ۱ قاشق غذاخوری
کره ۱۰۰ گرم
خامه ۲۰۰ گرم
پودر ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
شکلات تخته ای ۱۰۰ گرم
شیر ۲/۳ لیوان
طرز تهیه : بیسکوییت های شکلاتی ، پودر قند و کره را داخل میکسر بریزید و بزنید تا یکدست شود ( بجای استفاده از میکسر میتوانید بیسکوییت ها را خوب بکوبید سپس با کره نرم شده و پودر قند مخلوط کنید ).
کف قالب کاغذ روغنی بیندازید سپس مخلوط بیسکوییتی را ته قالب خوب پهن کنید ، خوب فشار دهید و پرس کنید تا مواد یکدست و منسجم شوند سپس به مدت ۱ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود.
تکه های شکلات و شیر را داخل کاسه ای بریزید و روی بخار آب قرار هید تا شکلات آب شود ( روش بن ماری ) ، ژلاتین را نیز داخل کاسه ای بریزید و چند قاشق آب روی آن بپاشید ( هم نزنید ) و روی بخار آب قرار دهید تا ژلاتین حل شود.
پنیر خامه ای را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا یکدست شود سپس مخلوط شکلات و شیر را اضافه کنید ، کمی هم بزنید سپس ژلاتین حل شده را اضافه و مخلوط کنید.
خامه را جداگانه داخل کاسه ای بزنید تا خودش را بگیرد سپس در انتها خامه را به مایه چیز کیک اضافه نمایید.
قالب چیز کیک را از یخچال خارج کنید سپس مایه چیز کیک را روی بیسکوییت هایی که سفت شده است بریزید و با قاشق صاف کنید سپس قالب را به مدت ۵ – ۸ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود.
پس از اینکه چیز کیک شکلاتی بسته شد از قالب خارج کنید ( قبل از جدا کردن با چاقو دور چیز کیک را از قالب جدا کنید ) ، روی چیز کیک را با سس شکلات و پودر گردو تزیین و سرو نمایید ( برای سس شکلات باید شکلات تلخ و همان مقدار کره و کمی پودر قند را مخلوط و روی حرارت بخار اب حل کنید ).
نکته ها : بجای ۱ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین میتوانید از ۲ ورقه ژلاتینی بزرگ یا ۴ ورقه ژلاتینی کوچک استفاده کنید ، بجای بیسکوییت شکلاتی از بیسکوییت ساده و سبوسدار نیز میتوانید استفاده کنید.
چیز کیک ساده
مواد لازم : برای ۸ – ۶ نفر
بیسکویت دیجستیو | ۱۰۰ گرم |
شکر | ۵۰ گرم |
کره آب شده | ۵۰ گرم |
پنیر خامهای پر چرب | ۵۰۰ گرم |
خاکه قند | ۱۰۰ گرم |
وانیل | یک قاشق چایخوری |
طرز تهیه:
با استفاده از یک مخلوط کن، شکر و بیسکویت را با هم مخلوط کنید، سپس کره آب شده را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم زنید.
کاغذهای مخصوص کیک را درون قالب های خود قرار داده و با قاشق مخلوط بیسکویت را درون آن ها بریزید و سر آن ها را با یک قاشق فلزی صاف و مرتب کنید. سپس آن ها را در یخچال قرار دهید تا سرد شوند.
در یک کاسه بزرگ با استفاده از یک همزن یا یک قاشق چوبی، پنیر خامه ای خاکه قند و وانیل را خوب مخلوط کنید.
خامه را به آرامی به مخلوط اضافه کنید و خوب هم زنید. مطمئن شوید هیچ حبابی در آن باقی نماند.
مخلوط خامه را روی بیسکویت سرد شده قرار دهید و سر آن را با یک قاشق فلزی صاف و مرتب کنید.
کیک پنیری را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود.
آن را از درون قالب درآورده و به قطعات مختلف برش دهید و میل کنید.
منبع : http://mehrmihan.ir/cheese-cake-recipes/
مطالب جالب دیگر
- ۹۶/۰۱/۲۱