دوستان الان فصل لیمو و آب لیمو است و چون اکثرا بصورت ماشینی و با دستگاه آب گرفته میشوند و دیگر سنتی این کار را انجام نمیدهند هسته های لیمو هم کمی له می شود و باعث تلخی آب لیمو می گردد. برای رفع این مشکل بعداز گرفتن آب لیمو دو تا سه عدد هویج. بستگی بمیزان آبلیمو دارد. برای۱۵ کیلو لیمو ۴ عدد هویج متوسط پوست کنده درسته بندازید داخل آب لیمو، ۲۴ ساعت بماند بعد صاف کنید. هویج ها تلخی آب لیمو را بخودش میگیرد و بعد از صاف کردن آبلیمو میتوانید گوشت لیمو رو برای خورشتها استفاده کنید بدون اینکه نگران تلخیش باشید.
ضمنا برای اینکه آبلیمو تا سال آینده یا بیشتر رنگش کدر یا سیاه نشود حتما در جای تاریک نگهداری بشود روی شیشه های آبلیمو نایلون مشکی بکشید. رنگش عالی می ماند.و نکته آخر هیچ موقع آبلیمو و آبغوره و آب نارنج……و کلا ترشیجات را در ظرف یا بطری های پلاستیکی نریزید چون ترشی آنها باعث اکسیده شدن ظروف و سمی شدن آنها میشود.
ضمنا برای اینکه آبلیمو تا سال آینده یا بیشتر رنگش کدر یا سیاه نشود حتما در جای تاریک نگهداری بشود روی شیشه های آبلیمو نایلون مشکی بکشید. رنگش عالی می ماند.و نکته آخر هیچ موقع آبلیمو و آبغوره و آب نارنج……و کلا ترشیجات را در ظرف یا بطری های پلاستیکی نریزید چون ترشی آنها باعث اکسیده شدن ظروف و سمی شدن آنها میشود.
منبع:http://mehrmihan.ir/how-to-take-the-bitter-lemon-juice/
مطالب جالب دیگر
- ۹۶/۰۱/۱۸