وبلاگ تفریح و سرگرمی زمستونی

وبلاگ تفریح و سرگرمی

وبلاگ تفریح و سرگرمی زمستونی

وبلاگ تفریح و سرگرمی

طرز تهیه پیتزا پپرونی بسیار خوشمزه + عکس پیتزا پپرونی /  آموزش پخت پیتزا پپرونی /طرز تهیه پپرونی خانگی

pepperoni-pizza-ovens-education

پیتزا پپرونی خوشمزه 

طرز تهیه پیتزا پپرونی

در این قسمت از جزقل یک دستور غذایی لذیذ و خوشمزه پیتزا پپرونی را  برای شما قرار داده است .

پیتزای پپرونی یکی از انواع پر طرفدار پیتزا در دنیاست پیتزای پپرونی اصل از سوسیس پپرونی که خیلی خوشمزه و کمی تند است درست میشه اما در ایران پیتزای پپرونی رو با سوسیس و کالباس معمولی درست میکنند و به میزان زیادی فلفل پودری قرمز بهش اضافه میکنند که به خوشمزگی پپرونی اصل نیست.

مواد لازم :

۱– یک عدد خمیر پیتزا که میتونید از بیرون بخرید یا خودتون درست کنید البته خریدن بسته چهارتایی خمیر پیتزا راحتتره …

۲-ظرف فلزی که حتمن باید وسطش تخت باشه وگرنه دور پیتزا خشک میشه و وسطش شل در میاد.

۳-سس قرمز

۴-پنیر پیتزا

۵-سوسیس پپرونی

۶-گوجه فرنگی وفلفل دلمه + ادویه ( میتوانید از گوجه و فلفل و ادویه استفاده نکنید چون این پیتزا هم سس گوجه داره و خود سوسیس هم ادویه داره و تنده)

۷-روغن مایع

طرز تهیه:

یک نکته مهم رو باید اول ذکر کنم که باید دمای همه مواد پیتزا قبل از اینکه داخل فر بگذارید حتمن یکسان باشه چون مثلا اگر پنیر پیتزا سرد باشه اونوقت ممکنه وقتی پنیر پیتزا آب میشه نونش سوخته باشه;-) ابتدا فر رودر دمای ۱۲۰ درجه روشن کنید تا گرم بشه.

کف ظرف فلزی رو روغن بمالید تا خمیر پیتزا بهش نچسبه. خمیر را داخل ظرف قرار دهید اگر خمیر رو از بیرون بخرید ممکنه ۲ رو باشه باید طرفی که صافتر هست رو به بالا باشه.اگر خمیر خشک بود بهتره دور خمیر رو کمی مرطوب کنید تا نسوزه بعد داخل ظرف قرار بدید. بعد سس قرمز را روی نان بمالید (به ضخامت ۳ میلیمتر) اگر سسی که روی نان میریزید زیاد باشه پیتزا خوشمزه تر میشه. بعد پنیر پیتزا رو روی سس بریزید مقدار پنیر پیتزا برای ۳ پیتزا ۲ بسته پنیر پیتزای کاله رنده شده است.
سپس سوسیسهایی رو که خرد کرده اید را روی پنیر پیتزا بچینید بعد مواد دیگر مثل گوجه و فلفل دلمه ای و … روی پیتزا بریزید.ظزف رو داخل فر قرار بدید و دما رو روی ۲۲۰ درجه قرار بدید. چ.ن سیستم هرفر با فر دیگه فرق میکنه نمیتونم مدت زمان مشخص رو بهتون بگم ولی پختن این پیتزا معمولن بیشتر از ۳۰ دقیقه طول میکشه. ولی بهتره بار اول هر چند دقیقه یکبار به پیتزاتون سر بزنید. وقتی پنیر پیتزا پف کرد و روی اون کمی برشته شد آماده بیرون آوردن میشه.

 


سوسیس پپرونیطرز تهیه سوسیس پپرونی /سوسیس پپرونی چیست

طرز تهیه سوسیس خانگی

pepperoni-pizza-ovens-education

مواد لازم 

گوشت مرغ(ران ، سینه ،فیله)۵۰۰ تا ۶۰۰ گرم (برای ۱۲۰۰ گرم همه مواد را دوبرابر میکنیم )
تخم مرغ ۱ عدد
روغن مایع ۲ ق غ
پودر سویا ۲/۱پیمانه
پودر نشاسته ۲/۱پیمانه
سیر ۴ حبه
آب سرد کمی
آرد گندم ۲/۱پیمانه
پودر پیاز ۲ ق غ (پیاز را رنده کرده و آبش را گرفته تفاله اش را به مواد اضافه میکنیم )

مواد لازم جهت ادویه سوسیس برای ۵۰۰ تا ۶۰۰ گرم (برای ۱۲۰۰ گرم همه مواد را دوبرابر میکنیم )

پودر سیر ۱ ق م ،شیر خشک قنادی ۱ ق غ ، نمک ۱ ق غ ، شکر ۱ ق م ، فلفل قرمز ۲/۱ق م ، فلفل سیاه ۲/۱ ق م ، آویشن ۲/۱ ق م ، هل ۲/۱ق م ، دارچین ۲/۱ ق م ، تخم خردل ۲/۱ ق چ ، ریشه جوز هندی ۲/۱ق چ ، میخک ۱ عدد ، زنجبیل ۲/۱ ق چ ، زردچوبه ۲/۱ق چ ،
مواد را ابتدا میکوبیم تا کمی له شو بعد توی چرخ گوشت ۱۲۳ چرخ میکنیم و بعد ۳ بار الک میکنیم هیچ زبری نباید داشته باشد باید عین آرد نرم باشد وگرنه زیر دندان میآید و خوشایند نیست .

 

طرز تهیه
ابتدا گوشت رو سه بار با دنده ریز چرخ گوشت چرخ میکنیم ، سپس همزمان با ورز دادن و به مرور بقیه مواد را کم کم به ان اضافه میکنیم دست آخر ادویه را که از الک رد کرده ایم را کم کم به مخلوط گوشت اضافه میکنیم وقتی تمام مواد حل شد باید حدود یک ربع تا نیم ساعت مواد را خوب ورز بدهیم تا گوشتمان انسجام پیدا کنه
رول (کاغذ مخصوص سوسیس ) را به سر مخصوص سوسیس درست کردن چرخ گوشت زده و با یک نخ محکم میبندیم و به چرخ گوشت میزنیم و مواد رو از چرخ مینیم تا به حالت سوسیسی در کاغذ بیاید وقتی مواد از چرخ گوشت بیرون میاد باید شخص دیگری باشه و دستش رو بگیره زیر مواد که نشکنه و هوا داخلش نره
بعد که گوشتها کاملا از چرخ گوشت اومد بیرون با یه نخ محکم و کلفت سوسیس ها رو در هرسایزی که میخوایم اندازه میزنیم و نخ پیچ میکنیم .
بعد توی بخار پز میزاری البته ما بخار پز نداشتیم یه قابلمه بزرگ رو گذاشتم آبش جوش اومد بعد ابکش فلزی گذاشتم روش و سوسیس هارو چیدم توی اون و در قابلمه رو گذاشتم و به مدت نیم ساعت بخار پز کردم بعد گذاشتم سرد شد و فریز کردم.
نکته: برای درست کردن سوسیس از هر نوع گوشتی میتونید و کنید فقط بدون چربی باشه مثل: گوساله ،گوسفند، بوقلمون ،شتر مرغ، مرغ

 

 منبع: http://mehrmihan.ir/pepperoni-pizza-ovens-education/


مطالب جالب دیگر

  • ۹۶/۰۱/۰۱
  • sara sara1