طرز تهیه خورشت نارنگی یک غذای زمستانی خوشمزه
خورش های ایرانی / انواع خورشت مجلسی /انواع خورشت با مرغ / انواع خورشت مرغ/ دستور پخت خورشت نارنگی /خورشت نارنگی/غذاهای زمستانی
دستور پخت خورش نارنگی برای ۴ تا ۶ نفر
مواد لازم:
گوشت مرغ ۱۲۵۰ گرم
هندوانه ۵۰۰ گرم
پوست نارنگی ۱ فنجان
روغن ۲۰۰ گرم
پیاز ۳ عدد
خلال پسته ۳ قاشق سوپخوری
خلال بادام ۳ قاشق سوپخوری
آب لیموترش ۳ قاشق سوپخوری
شکر ۳ قاشق سوپخوری
آرد سفید ۱ قاشق سوپخوری
زعفران ۱ قاشق مرباخوری
نارنگی ۱۰۰۰ گرم
نمک قدری
طرز تهیه :
مرغ تمیز کرده و شکم خالی باشد , پوست نارنج یا نارنگی خلال باشد , پسته و بادام خلال باشد , زعفران سائیده باشد .
ابتدا خلال پوست نارنج را دوبار در آب سرد می جوشانیم و در ظرفی می ریزیم تا یک شب بماند , آب خلال را دو سه بار عوض می کنیم تا تلخی خلال گرغته شود , بعد پیاز را خرد و با روغن سرخ می کنیم تا طلائی شود , بعد مرغ را بدقت تمیز می کنیم و با دو لیوان آب داخل پیاز سرخ شده می ریزیم و میگذاریم نیم پز شود آنگاه آرد را در یک قاشق روغن سرخ می کنیم و داخل مرغ میریزیم , سپس هویج را پوست می کنیم و خلال می کنیم یا از ماشین مخصوص خلال کردن رد می کنیم و با خلال نارنج تلخی گرفته به مرغ می افزائیم سپس آب لیمو و شکر و زعفران سائیده شده با مقدار کافی نمک می ریزیم و حرارت خورش را ملایم می کنیم تا خورش آهسته بجوشد و مواد داخل آن پخته شود و خورش به روغن بیافتد و آب نداشته باشد , آنگاه نارنگیها را از پوست دوم در می آوریم و آماده می گذاریم و خورش را در ظرف می کشیم , ممکن است مرغ را درسته یا قطعه قطعه کنیم و در ظرفی بگذاریم , نارنگی ها را روی خورش میریزیم و کمی از سس خورش روی نارنگی می دهیم و خلال پسته و بادام را روی خورش می پاشیم , ممکن است مغز نارنگی را یک طرف ظرف خورش بریزیم تا فقط گرم شود بعد آهسته با کفگیر بیرون بیاوریم و کنار بگذاریم و بعد از کشیدن خورش روی آن بریزیم .
منبع:http://mehrmihan.ir/recipes-of-tangerine-stew-as-a-delicious-winter-food/
مطالب جالب دیگر
- ۹۵/۱۲/۲۳