وبلاگ تفریح و سرگرمی زمستونی

وبلاگ تفریح و سرگرمی

وبلاگ تفریح و سرگرمی زمستونی

وبلاگ تفریح و سرگرمی

طرز پیچیدن خمیر پوفکا

 

how-wrapping-dough-yvfka

how-wrapping-dough-yvfka

how-wrapping-dough-yvfka

how-wrapping-dough-yvfka

how-wrapping-dough-yvfka

how-wrapping-dough-yvfka

how-wrapping-dough-yvfka

طرز تهیه خمیر یوفکا در منزل

 

خمیر یوفکا یا فیلو نوعی خمیر ترکی است که برای تهیه نان، پیش غذا و شیرینی جات می توان از آن استفاده کرد. خمیر یوفکا یا فیلو از آرد ذرت تهیه می شود و مایه خمیر یا بیکینگ پودرندارد و لازم نیست که پف کند. از خمیر یوفکا یا فیلو برای تهیه انواع پیراشکی، سمبوسه، شیرینی جات، باقلوا و بورقی ترکی می توان استفاده کرد.

مواد لازم برای تهیه خمیر یوفکا یا فیلو :

زرده ی تخم مرغ : ۲ عدد

وانیل خالص : نوک قاشق چای خوری

نمک : نوک قاشق چای خوری

ماست معمولی : ۲ قاشق غذاخوری یا شیر : ۳ قاشق غذاخوری

روغن مایع : ۳ قاشق غذاخوری

آرد ذرت یا شیرینی پزی : آنقدر که خمیر به دست نچسبد .

 

طرز تهیه خمیر یوفکا یا فیلو : – آرد را در کاسه ریخته و زرده تخم مرغ، وانیل، نمک، ماست یا شیر، روغن مایع را به آن اضافه کرده و مواد را باهم مخلوط می کنیم تا خمیری سفت و منسجم به دست آید . – خمیر آماده را درون کیسه ی فریزر به مدت نیم ساعت در دمای آشپزخانه قرار می دهیم. – قبل از پهن کردن خمیر، مقدار خیلی کمی آرد روی خمیر پاشیده چند ثانیه ورز مجدد می دهیم. – روی سطح کار مقداری آرد پاشیده، خمیر را روی سطح کار قرار داده و با وردنه باریک خمیر را خیلی نازک پهن و باز می کنیم. – چیزی که مهم است تردی و نازکی این خمیراست که در هنگام پخت در فر یا سرخ کردن ترد میشود. این خمیر در اصل روی ساج نیم پز می شود و نوع اصلی آن به قدری نازک باز می شود که از این سوی خمیر آن طرفش پیداست. – از خمیر یوفکا یا فیلو برای تهیه انواع پیراشکی، سمبوسه، شیرینی جات، باقلوا و بورقی ترکی می توان استفاده کرد. – خمیر یوفکا یا فیلو آماده شده را در فریزر می توان نگه داشت. – قبل از استفاده آن را از فریزر درآورده در یخچال قرارداده تا یخش باز شود. نکته : – خمیری که از ماست تهیه می شود تردتر می شود. – اگر خمیر را برای غذا می خواهید استفاده کنید به زرده تخم مرغ، فلفل قرمز (برای طعم) و پاپریکا (برای خوش رنگ کردن آن) اضافه نمائید. – اگر به زرده ی تخم مرغ ها مقدار خیلی کمی رنگ زرد خوراکی اضافه کنید ، بعد از پخت خیلی خوش رنگ می شود. – از آرد ذرت که به آن نشاسته ذرت هم می گویند، برای نازک کردن تمام خمیر هایی که می خواهیم بسیار نازک شوند استفاده می کنیم.

 

طرز تهیه خمیر یوفکا باقلوا

آرد     ۲۷۰ گرم
نمک    ۱٫۵ گرم
آب       ۲۱۰ گرم
روغن مایع گیاهی    ۶۰ گرم
سرکه سیب    ۵ میلی‌لیتر

how-wrapping-dough-yvfka

آرد را که معادل   ۲ پیمانه است با نمک (¼ قاشق چایخوری)  و ۲ قاشق غذاخوری کمتر از ۱ پیمانه آب (البته ممکن است کمی بیشتر نیاز باشد) مخلوط می‌کنیم.

۴ قاشق غذاخوری روغن مایع نیاز داریم البته  کمی روغن هم برای چرب کردن روی خمیر لازم است.

حدود یک  قاشق چایخوری سرکه سیب برای تهیه این خمیر لازم است.

مواد را با هم مخلوط می‌کنیم تا خمیری یک‌دست حاصل شود، سپس اطراف خمیر را چرب می‌کنیم و در ظرفی هم که کاملا چرب شده قرارداده و با سلفون می‌پوشانیم و اجازه می‌دهیم خمیر در یخچال استراحت کند.

 

how-wrapping-dough-yvfka

خمیر یوفکا ۹۵۹۵

شرکت ۹۵۹۵ با وارد کردن پیشرفته ترین خط تولید یوفکا از کشور ترکیه اقدام به تولید این محصول در سطح کیفی و کمی بسیار بالا و با رعایت استاندارد های ایزو ۱۸۰۰۱ و ۱۰۰۰۲ تحت استاندارد سوئیس سرت کشور سوئیس در دو نوع مستطیلی و مثلثی ( مثلثی به جهت پخت متنوع تر غذاها و عدم پِرت خمیر برای مصرف کننده) نموده است تا همچون گذشته پیشتاز در تولید و عرضه محصولات جدید و مفید در سبد غذایی خانوار باشد .
جذب کم روغن و لذیذ و راحت الهضم بودن این خمیر به دلیل وجود پروتئین بالا از ویژگی های منحصر به فرد خمیر یوفکا ۹۵۹۵ است .
۹۵۹۵ با مطالعه و بررسی دستورات آشپزی با استفاده از خمیر یوفکا و مطابق کردن این دستورات با ذائقه شما هموطنان عزیز سعی بر این داشته تا آشپزی آسان و خوشمزه ای را با محصولات این شرکت همچون گذشته داشته باشید .

how-wrapping-dough-yvfka

توجه به چند نکته در آشپزی با خمیر یوفکا حائز اهمیت میباشد .
۱- این خمیر به دلیل نازکی که دارد زود خشک میشود به همین دلیل اول از همه باید دارای شرایط نگه داری صحیح باشد به این ترتیب که :
این خمیر را در فریزر نگه داری کنید و توجه داشته باشید که اگر بسته خمیر را باز کردید و مقداری از آن را استفاده کردید برای فریز کردن مابقی خمیرها حتما باید بسته را از همه جا به خوبی بپوشانید و در صورت امکان آن را درون نایلون دیگری و یا کیسه های زیپ دار قرار دهید به گونه ای که هیچ هوایی به آن نرسد در غیر این صورت خمیر خشک و در نتیجه پودر خواهد شد .

۲- اجازه دهید تا خمیر در زیر لفاف خود از حالت انجماد خارج شود .برای این کار بهترین راه این است که بسته را به مدت ۱/۵ الی ۲ ساعت قبل از مصرف در دمای محیط قرار داده و روی آن یک شکاف ۳ الی ۴ سانتی ایجاد نمایید تا هوا به مقدار جزئی وارد بسته شده و خلا داخل بسته خارج گردد به این ترتیب لایه های خمیر به راحتی از هم جدا میشوند .

۳- از مجاورت مستقیم خمیر با هوا جدا خودداری نمایید زیرا به علت نازک بودن ، خمیر سریعا خشک و بیات میشود .

۴- دقت کنید اگر بسته نیمه استفاده شده خمیر را دوباره در فریزر قرار میدهید تحت فشار نباشد و کاملا خوابیده بر روی سطح صافی قرار گیرد تا از شکسته شدن خمیر جلوگیری شود . ( چون در این حالت خمیر یکبار از حالت انجماد خارج و دوباره منجمد شده است .)

۵- در صورتی که خمیر شما شکسته شد به هیچ وجه آن ها را درو نریزید بلکه میتوانید در خیلی از موارد از جمله تزئین بر روی شیرینی ناپلئونی و دستوراتی مانند گلوله های بستنی با یوفکا از آن ها استفاده کنید .

۶- قبل از استفاده از این خمیر و گذاشتن مواد داخل آن حتما باید هم ظرف خود را چرب کنید و هم باید سطح تک تک لایه های خمیر را به خوبی مرطوب سازید .

۷ – برای مرطوب کردن خمیر میتوانید با توجه به دستور و بنا به سلیقه خود از هر نوع مایعی از جمله روغن ، کره ذوب شده ، تخم مرغ ، شیر ، ماست ، آب و یا مخلوط هر کدام از اینها با هم استفاده نمایید .

۸ – موادی که برای داخل خمیر استفاده میکنید نباید آبدار و یا داغ باشد زیرا باعث پاره شدن خمیر میشود .

۹ -در صورت ضیغ وقت میتوانید غذا خود را از شب قبل آماده کرده و تا قبل از سرخ کردن و یا قرار دادن آن ها درون فر در یخچال نگه داری نمایید فقط به یاد داشته باشید که خمیر ها را درون ظرفی در بسته قرار داده و یا روی آن ها را کاملا با سلفون بپوشانید تا از خشک شدن خمیر جلوگیری شود .

۱۰ – برای تزئین سطح رویی خمیر خود میتوانید بنا به دستور از سیاه دانه ، کنجد ،‌ پودر قند و یا سبزیجات خرد شده و … استفاده نمایید .

۱۱ – پس از پخت بورک ، رول ، بقچه و … که سطح رویی خمیر ترد میشود میتوانید بالافاصله پس از خارج کردن خمیر از درون فر آن ها را درون ظرفی در بسته قرار دهید و یا رویشان را کاملا با سلفون بپوشانید این کار باعث میشود سطح رویی خمیر نیز ملایم شود .


مطالب جالب دیگر

  • ۹۵/۱۲/۰۳
  • sara sara1