وبلاگ تفریح و سرگرمی زمستونی

وبلاگ تفریح و سرگرمی

وبلاگ تفریح و سرگرمی زمستونی

وبلاگ تفریح و سرگرمی

ترشی ذرت حلقه ای

pickled-corn-rings-right-mexican

ترشی بلال

بلال ۴ عدد
فلفل
سیر به دلخواه چند حبه
سرکه قرمز ونمک به میزان لازم
دانه فلفل سیاه ،سیاه دانه کمی

طرز تهیه :

بلال را پوست  گرفته وبامقداری آب میگذاریم تا بپزد سپس بلال ها را بطور مساوی به اندازه یک بند انگشت برش میدهیم البته برش دادن بلال یک کم به خاطر سفت بودنش سخت است،اما اگر خوب بپزد خیلی سخت نیست .
درون شیشه مناسب حلقه های بلال را می چینیم ویه ردیف سیر و فلفل به همین ترتیب تاشیشه پر شود سرکه ونمک را قاطی می کنیم وروی بلال میریزیم بعد ازیک هفته درون یخچال میتوان نوش جان کرد.
امیدوارم شما هم درست کنید و لذت ببرید.

ترشی ذرت درسته

pickled-corn-rings-right-mexican

ترشی ذرت و قارچ

pickled-corn-rings-right-mexican

مواد لازم :
قارچ یک کیلو دگمه ای و سفید و ترجیحا کوچک
زیتون سبز نیم کیلو فله ( با هسته یا بی هسته )
پیاز یزرگ یک عدد سیر تازه : دو تا سه حبه
گشنیز تازه ۲۵۰ گرم و یا نعنا خشک ۲ ق غذا خوری .
فلفل دلمه سیز و قرمز و نارنجی از هرکدام یک نصفه
گلپر یک قاشق چای خوری
روغن زیتون چند قاشق غذاخوری

طرز تهیه : زیتون ها را یک چاک کوچک بدهید که سرکه زودتر به جسم آن برود . پیاز و فلفل ها را ریز خرد کنید . ( پیاز را نیز میتوانید رنده کنید .) سیر را با رنده یا دستگاه دستی مخصوص ریز کنید . گشنیز ها را پاک کنید و بشویید و پس از خشک شدن خرد کنید . قارچ ها را با برس خوب بشویید . و خشک کنید .اگر درشت هستند دو یا سه قسمت کنید . حال همه را داخل شیشه بریزید و نمک و فلفل و گلپر سرکه را اضافه کنید . اگر در جای گرم قرار دهید تا یک هفته قابل استفاده خواهد بود .میتونین سبزیجات و زیتون و فلفل رنگی ها رو حذف کنین و به جای سرکه ساده سیب از سرکه داخل ترشی لبو یا سرکه ترشی کلم بنفش داخلش بریزین . اونوقت قارچ هاتون به رنگ قرمز یا بنفش در میان .

نکات :
نمک کمی ،
سرکه سیب به اندازه ای که شیشه پر شود ،
گرد فلفل: به میزان تندی که می پسندید .اگر زیتون سبز آماده و داخل شیشه آب نمک خریدید آب نمک آنرا بیرون بریزید .این ترشی با گشنیزخوشمزه تر است .این ترشی خیلی زود آماده میشه و تهیه اش خیلی آسونه

ترشی ذرت مکزیکی

pickled-corn-rings-right-mexican

مواد لازم:

بلال ۴عدد

سیر یه بوته

سرکه قرمز ونمک به میزان لازم

 

دستور تهیه:

بلال ها را پوست گرفته وبامقداری اب میگذاریم تا بپزد.

بعد بلال ها را بطور مساوی به اندازه یک بند انگشت برش میدهیم.

از چاقو مناسب استفاده کنید چون برش دادن بلال یه کم به خاطر سفت بودنش سخت میباشد.

و درون شیشه ای مناسب حلقه های بلال را می چینیم و یک ردیف سیر به همین ترتیب تاشیشه پر شود .

سرکه ونمک را قاطی می کنیم وروی بلال میریزیم

بعد ازیک هفته درون یخچال میتوان نوش جان کرد.

ترشی دانه ذرت

pickled-corn-rings-right-mexican

 طرز تهیه ترشی ذرت

مواد اولیه:

پیاز متوسط

 یک عددخیار

یک عدد     فلفل

یک عددگوجه‌ فرنگی

دو عددسرکه سیب

دو پیمانه ذرت

دو پیمانهآب

نصف پیمانهشکر

یک سوم پیمانهزردچوبه

  نصف قاشق چای خوریخردل

 یک قاشق چای خوریآرد ذرت

یک قاشق سوپ خوریگلپر

 یک قاشق سوپ خوریترشی ذرت

طرز تهیه:  ابتدا پیاز، خیار و فلفل سبز را ریز خرد کرده و گوجه ‌فرنگی را رنده کنید و به همراه ذرت به مواد اضافه کنید. سپس شکر، سرکه، آب، آرد و ادویه‌ ها را افزوده و در یک قابلمه ی لعابی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا جوش آید. حرارت را ملایم کرده و در قابلمه را گذاشته حدود ۴۰ دقیقه آرام بجوشانید.سپس داخل ظرف مورد نظر ریخته و در جای خنک نگهداری کنید.

منبع : http://mehrmihan.ir/pickled-corn-rings-right-mexican/

 


مطالب جالب دیگر

  • ۹۵/۱۲/۰۱
  • sara sara1