وبلاگ تفریح و سرگرمی زمستونی

وبلاگ تفریح و سرگرمی

وبلاگ تفریح و سرگرمی زمستونی

وبلاگ تفریح و سرگرمی

طرز تهیه خیارشور ترد و خوشمزه

 

 طرز تهیه خیارشورطرز تهیه خیارشور فوری

طرز تهیه خیارشور فوری در منزل
 مواد لازم:

خیار ریز و تازه: ۲ کیلو، سبزی، شامل ترخون، شوید، مرزه و جعفری: ۲۵۰ گرم، سیر: یک بوته بزرگ، فلفل تند ۵ یا ۶ عدد، تخم گشنیز: یک قاشق مرباخوری، نخود خام: چند عدد برای ترد شدن خیارها، نمک: یک پیمانه، آب: ۱۴ پیمانه، سرکه: یک پیمانه.

طرز تهیه:

ابتدا خیار و سبزی‌ها را بشویید و بگذارید آب آنها خشک شود. دقت کنید میزان آب و نمک را حتما رعایت کنید. آب را در قابلمه بریزید و نمک و سرکه را هم افزوده و بگذارید جوش بیاید. با فرو کردن یک خلال دندان در خیارها، و ایجاد روزنه در خیار از پوک شدن خیار شور جلوگیری کنید. خیار‌ها را به ترتیب در یک شیشه تمیز بریزید ولابه‌لای آنها سبزی و سیر پوست گرفته شده و فلفل بگذارید تا شیشه پر شود و در نهایت روی خیارها را سبزی بریزید و بپوشانید. نخود و تخم گشنیز را هم بین خیارها بپاشید. وقتی آب جوش آمد، آن را روی خیارها بریزید و در شیشه را محکم ببندید و بعد از خنک شدن، حتما در جای خیلی خنک نگهداری کنید تا خیار شور شما سبز و ترد بماند و تغییر رنگ ندهد. در این روش، خیار شور به دلیل ایجاد چند سوراخ در خیارها، زودتر شور شده و آماده مصرف می‌شود.

 

طرز تهیه خیار شور صنعتی در خانهتهیه خیارشور کارخانه ایطرز تهیه خیارشور صنعتی طرز تهیه خیارشور با سرکه

مواد لازم:

۱-آب ۶ لیوان

۲- خیار قلمی یک کیلو

۳- نمک نصف لیوان

۴- سرکه یک و نیم تا دو لیوان

۵- ترخون تازه ۱۰۰ گرم

۶- فلفل سبز تند چند عدد

۷- سیر یک بوته

۸- شیشه با درب فلزی به تعداد لازم

طرز تهیه:

ایتدا آب را جوشانده بعد می گذاریم خنک شود در ادامه سرکه و نمک را به آن اضافه و مخلوط کرده در هر کدام از شیشه ها یک شاخه کوچک ترخون (ترخون آن زیاد نشود چون باعث تلخ شدن خیارشور می شود) یک حبه سیر و یک عدد فلفل سبز قرار میدهیم . در ادامه خیاره ا را در شیشه می چینیم و مخلوط آب نمک و سرکه تهیه شده را به آن اضافه می کنیم و درب شیشه ها را محکم می بند یم وشیشه ها درون یک قابلمه می چینم و آب سرد درون قابلمه می ریزیم تا جایی که نصف شیشه ها را در بر گیرد و روی حرارت قرار می دهیم تا آب به جوش آ ید بعد از به جوش آمدن ۱۵ دقیقه اجازه می دهیم که آب بجوشد سپس از روی حرارت قابلمه را برداشته و شیشه ها را خارج می کنیم و دوباره سر شیشه هارا محکم کرده و اجازه می دهیم شیشه ها خنک شود و آنها را درون کابینت قرا ر می دهیم بعد از ۷ روز می توانیم از خیار شورها استفاده کنیم و تا یک سال میتوانیم شیشه خیارشوری که درب آن باز نشده نگهداری کنیم.

طرز تهیه خیارشور بدون سرکه

مواد لازم:
خیار ریز و قلمی=۲۰ عدد
آب=۲ لیتر
نمک=۴/۳ لیوان
جعفری،ریحان،ترخون=۲۰۰ گرم
سیر=۱۵ تا ۲۰ حبه
فلفل قرمز تند= تعدادی
تخم گشنیز نکوبیده=۱ قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
ابتدا خیارها را با آب سرد شسته و خشک کنید. در یک قابلمه آب و نمک را جوش بیاورید.وقتی جوش آمد از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود و به دمای محیط برسد. در یک شیشه تمیز خیارها،جعفری،ریحان،ترخون،فلفل و حبه های سیر(با پوست و قدری له شده)به همراه تخم گشنیز نکوبیده را بریزید و از محلول آب و نمک روی خیارها را پر کنید تا کاملا سطح خیارها را بپوشاند. سپس کاملا شیشه را محکم ببندید و در دمای محیط خانه قرار دهید. بعد از ۴ تا ۷ روز خیارشورها آماده است. بعد از آماده شدن شیشه را درون یخچال نگه داری کنید. خیارشور اگر در هنگام عمل آوری در سایه نگهداری شود رنگ آن سبز می ماند ولی اگر ظرف خیارشور را در مجاورت نور خورشید قرار بدهیم رنگ آن روشن می شود.

منبع:http://mehrmihan.ir/how-to-prepare-homemade-pickles/


مطالب جالب دیگر

  • ۹۵/۱۱/۲۱
  • sara sara1